Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/24/159524/operatorer.se/public_html/index.php on line 9 Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /storage/content/24/159524/operatorer.se/public_html/index.php on line 241 Söker du Billigt mobilabonnemang?

Erbjudande
just nu!

De bästa erbjudandena!
Flera erbjudanden till dig som söker gratis mobil eller billiga abonnemang Ansök

Billigt mobilabonnemang

Skaffa iPhone X med Halebop – från 579 kr/mån!

Den nya iPhone X tar Apple steget in i framtiden för dig och levererar den mest avancerade iPhone hittills.

iPhone X är en enhet designad till att vara fullständigt uppslukande (som alltid), allt från den fantastiska skärmen till den intelligenta interaktionen med dig – där den svarar på ett tryck, din röst eller till och med ett ögonkast.

Halebop ger dig möjlighet för att boka iPhone X redan idag och därmed säkra dig ditt exemplar. Du får dessutom 2x surf de 3 första månaderna.

Välj det abonnemang som passar dig allra bäst och förbeställ den fantastiska iPhone X redan idag, nu!

Skaffa iPhone X med Halebop – från 579 kr/mån!

Skaffa riktigt billigt mobilabonnemang utan bindning med My Beat!

Söker du ett billigt mobilabonnemang med mycket data? Är du också trött på att binda upp dig på krångliga abonnemang som kostar mer än de smakar? Vi med! Full 4G hastighet och toppklass täckning med Telenor-nätet. Ingen bindningstid och full flexibilitet!

Just nu får du 50% rabatt i 2 mån!

Skaffa riktigt billigt mobilabonnemang utan bindning med My Beat!

Grym deal på Galaxy S8 genom Halebop!

Just nu har Halebop en riktigt grym deal på Samsung Galaxy S8. Inte nog med att du får ett kanonpris på telefon samt abonnemang, dessutom ingår 6 månaders Spotify Premuim utan extra kostnad.

Skaffa Galaxy S8 med Rubbet Mellan 24 mån och få:

  • Gratis Spotify Premium 6 mån
  • Fria samtal hur långa som helst
  • Fria SMS/MMS till hela jorden
  • 6 GB surf med 4G-stöd
  • Surfa som hemma inom EU

Få denna deal till endast 499kr/mån!

Surfa in på Halebop och säkra din Samsung Galaxy S8.

Grym deal på Galaxy S8 genom Halebop!

Sony Mobile Xperia XZs Halebop

Med Xperia XZs kan du äntligen spela in video i superslowmotion och det finns fotografering som är redo att ta bilder innan du är. En perfekt telefon som passar dig som tar mycket bilder och har krav på resultatet.

Sony Mobile Xperia XZs Halebop

10 årsjubileum från TRE

TRE har just nu prissänkt storsäljare! Nu sänker vi priset rejält på iPhone 7 32 GB. 3Fastpris 1GB. Vårt minsta abonnemang, med 1 GB* surf. Passar dig som mest ringer och skickar SMS/MMS, kollar mailen och streamar musik. Köp iPhone 7 32GB med valfritt abonnemang

10 årsjubileum från TRE

Nya Iphone 7 från Halebob

Apple iPhone 7 32GB: iPhone 7 förbättrar kraftigt de viktigaste delarna av iPhonen, iPhone 7 har helt nytt kamerasystem, bättre prestanda prestandan och batteritiden är längre än någonsin på en iPhone. Den har imponerande stereohögtalare, och den klaraste och mest färgrika iPhone-skärmen någonsin. Den tål stänk och vatten. Det här är iPhone 7.

Nya Iphone 7 från Halebob

Samsung Galaxy S7 32GB

Dne härliga vattentåliga Galaxy S7 från Samsung har inga problem att hänga med i vardagen. Den klarar allt från ösregn och fotosessions i dåligt ljus, till flera dagar utan laddning och mängder av sparad information utan problem. Bring it on bara! En perfekt telefon för dig!

Samsung Galaxy S7 32GB

Trippel-SIM från Vimla

Den kanske främsta anledningen till att välja Vimla är nog att våra nuvarande medlemmar verkligen gillar Vimla. Bättre anledning finns väl inte att byta över?

Sätt ihop ditt abonnemang efter dina förutsättningar! Trippel-SIM är marknadens nyaste och smartaste SIM-kort. Det innehåller tre olika SIM-kortsstorlekar: Standard/Mini-, Micro- och Nano-SIM. På så sätt kan du vara säker på att alltid ha rätt typ av SIM-kort till den mobil du tänker använda.

Trippel-SIM från Vimla

Studentabonnemang mobiltelefon fr.

Två månader halva priset!

Sunt förnuft och schyssta villkor

I abonnemanget ingår obegränsat med samtal, SMS och MMS till alla operatörer. Du väljer bara den mängd surf som passar dig bäst. Inga anslutningsavgifter eller öppningsavgifter och bäst av allt inga bindningstider. Fria samtal, SMS & MMS
Mer surf för pengarna
Inga bindningstider
Behåll ditt nummer

Studentabonnemang mobiltelefon fr.

iPhone 6 från Halebop

iPhone 6 är Apples nya mobil som inte bara ärstörre, den är även tunnare än tidigare modeller. Den är mer kraftfull iPhonen men trots det drar iPhone6 mindre energi.

Du kan få iPhone6 från Halebop med flera olika abonnemang:

Halebop Rubbet 12, 18 eller 24 månader

  • 600 samtal hur långa som helst
  • 6000 SMS/MMS till hela jorden
  • 3 GB surf med 4G-stöd

iPhone 6 från Halebop

Nya iPhone 6

iPhone 6 är inte bara betydligt större, den är även betydligt bättre på alla sätt och vis. Större och tunnare än dess föregångare. Iphone 6 är även kraftfullare, men förvånansvärt strömsnål.

Nya iPhone 6

Storfavoriten iPhone 5s

Storfavoriten iPhone 5s med avancerad teknik och enkla iOS7 i en stilren design som passar dig gammal som ung! iPhone 5s har en 4-tums HD-skärm med otrolig skärpa och är utrustad med en snabb A7 64bit-processor. Den har även den häftiga Touch ID samt 4G-stöd.

Vi rekommenderar 3 och deras mest populära abonnemang 3Total med hela 5GB data att surfa med. Du får själv välja mellan 16GB, 32BG eller 64GB. iPhone 5s finns i 3 olika färger: Silver, Rymdgrå eller guld

Levereras normalt inom 3 dagar!

Storfavoriten iPhone 5s

iPhone 5s med 4G-surf i maxfart.

Med en iPhone 5s får du en härlig känsla och ett nytt och avancerat iOS7. Du får även en 8-megapixelkamera och en smartphone värre än dess konkurrenter som är upp till 40 gånger snabbare än den första iPhone-modellen. Med Touch-ID gör att du kan låsa upp skärmen med ditt fingeravtryck!

iPhone 5s med 4G-surf i maxfart.

Iphone 5 från TRE

Apple själva påstår att Iphone 5 det största som hänt Iphone sedan den lanserades. Iphone 5 är den nya modellem av världens mest sålda mobiltelefoner.

Iphone 5 är mycket snabbare, har en större skärm, är lite tunnare samt lättare än Iphone 4S. Ser vi till det yttre har nu baksidan till klätts i aluminium. Kanterna på frontglaset är slipade för att skapa reflexer och tydliggöra designen.

Hela Iphone 5 ger en stabil och lite lyxig känsla. Det är ingen konkurrent som kunnat visa upp en mobiltelefon med samma känsla. Nya Iphone 5 har stöd för 4g/lte vilket är bra. Dock har de svenska operatörerna inte sändare på 1800-bandet som Iphone 5 har stöd för. Iphone 5 har snabbare wifi än föregångaren. Det är vanligt att lyckas komma upp i hela 40 Mbs i hemmanätverket med Iphone 5.

Iphone 5 från TRE

Samsung Galaxy SIII

Samsung Galaxy SIII är mobilen med en kamera som levererar. Mobiltelefonen Samsung Galaxy SIII har HD Super AMOLED 4,8 tums skärm och 8-megapixelkamera vilket gör Samsung Galaxy SIII perfekt för fantastiska foto- och filmupplevelser. Kameran i Samsung Galaxy SIII är designad för ett liv i fart och kan ta upp till 20 bilder i ett svep och hela 3,3 bilder per sekund. En fantastisk mobilkamera som gör Samsung Galaxy SIII till en av de bästa mobiltelefonerna på marknaden. Samsung Galaxy SIII tillåter dig att surfa snabbt i hastigheter upp till hela 21 Mbit/s. Perfekt när du vill streama film och musik i din mobil. För att få ut mesta möjliga av din Samsung Galaxy SIII rekommenderar vi därför abonnemangen 3Surf Max eller 3Total. Då surfar du obegränsat i vårt prisbelönta snabba 3G-nät. Väljer du 3Surf Max ingår hela 10 GB/mån. Överstiger du den datamängd som ingår kan du ändå fortsätta surfa utan extra kostnad, men med en något lägre hastighet. Lika mycket data ingår i 3Total, men då får du också 3000 SMS/MMS och 3000 samtalsminuter. Allt för att du ska kunna njuta av Samsung Galaxy SIII funktioner fullt ut.

Samsung Galaxy SIII

Fri mobilsurf med Iphone 4

Nu är den efterlängtande iPhone 4 16 GB från Apple äntligen här. Med det nya operativsystemet iOS 4 får du över 100 nya funktioner. Denna stilrena smartphone ger dig oändliga möjligheter med den nya multitasking-funktionen, 5-megapixelkameran, den detaljerade och knivskarpa bildskärmen.

Sveriges bästa mobila datanät ger dig oslagbar mobilsurf i snabba hastigheter. Samma internet som du är van vid från din dator får plats i din ficka.

Fri mobilsurf med Iphone 4

iPhone 4

En av de saker som är nytt med den senaste versionen av iPhone är en bättre skärm med högre upplösning än på till exempel föregångaren Iphone 3. Den nya iPhonen visar fyra gånger så många pixlar på samma yta som föregångarna i iPhonefamiljen.

Enligt Steve Jobs på Apple gör den förbättrade skärmen på iPhone 4 bland annat att applikationerna ser bättre ut, och telefonens operativsystem gör automatiskt så att text och annat visas i betydligt högre upplösning.

Den senaste Apple-luren (iPhone 4) är 9,3 millimeter tjock, vilket innebär att den är 24 procent tunnare än tidigare versioner. Trots det har batteritiden förbättrats.

Luren utrustas också med en ny kamera, med bland annat fem megapixlar, 5X digital zoom och LED-blixt. Kameran kan också filma i HD. Det kommer också att bli lättare att ringa video-samtal.

Kort sagt är iPhone 4 en ny favorit!

iPhone 4

Sony Ericsson W705

Sony Ericsson W705 är en musikmobil med väldigt hög ljudkvalitet där du kan lyssna på musik som den verkligen ska låta.På Sony Ericsson W705 kan du lagra upp till 8000 låtar och byta låt eller ändra volymen genom att endast knycka med handleden. Till Sony Ericsson W705 ingår bärbara högtalare till de 2000 första som beställer Sony Ericsson W705 hos Telia!

Teckna Telia Mobil Till vänner så får du fria månadsavgifter året ut (därefter ord.pris 49 kr/mån). Erbjudandet på Sony Ericsson W705 gäller endast till 22/8 2009.

# 3,2 megapixelkamera # 8 GB minneskort ingår # Wi-Fi- och DLNA-certifierad # FM-radio och MP3-spelare

Sony Ericsson W705

SonyEricsson T707

SonyEricsson T707 är en mycket vacker, lekfull designmobil med väldigt imponerande ljuseffekter. Just denna mobilen säljs endast hos 3 så passa på att teckna ett av sommarens allra hetaste mobilabonnemnag.

Mobilen T707 har bland annat imponerande ljuseffekter, Facebook och Youtube integration. SonyEricsson T707 kan även skyta med en 3,2 megapixelkamera samt Turbo3G som gör att du kan surfa trådlöst med din mobil.

Väljer du SonyEricsson T707 på finns det flera olika billiga mobilabonnemang som 3Pott 199 i 24 månader, 3Pott 299, 399, 499, både 18 och 24 månaders bindning ingår fri surf under hela bindningstiden.

SonyEricsson T707

Samsung TouchWiz från specialerbjudande!

Samsung TouchWiz är en 2,8” touchscreen telefon med en 5 megapixelkamera. Andra spännande funktioner är ansiktsigenkänning 4x digital zoom.

Just nu kan du få denna telefon med 3 månaders helt fri mobil surfning.

Till varje Samsung TouchWiz medföljer: Stereo Headset
Samsung Standard USB-kabel
Samsung Standardbatteri
Samsung 880mAh Laddare
Samsung Standard QuickStart-guide
Användarguide & CD-Rom

Samsung TouchWiz från specialerbjudande!

Ring gratis med Gratis Mobil

Just nu erbjuder TRE en SonyEricsson W595 Walkman®-mobil med 3,2 megapixelkamera helt gratis, desutom Ingen anslutningsavgift. Du betalar endast 99 kr per månad för denna telefon och du ringer för hela summan!

Detta är ett erbjudande för Alla hjärtansdag och givetvis finns telefonen i rosa.

Ring gratis med Gratis Mobil

Glocalnet Mobil Lågt

Med Glocalnet Mobil Lågt ringer du helt gratis till andra mobiltelefoner inom Glocalnet. Även att ringa till andra mobiltelefoner är billigt, endast 69 öre/minut.

En stor fördel med Glocalnet Mobilt Lågt är att du kan ringa för hela månadskostnaden En annan fördel är att månadskostnaden är mycket låg, endast 69 kr/månad.

Glocalnet Mobil Lågt

Mobilt Bredband
Tips mobilt bredband

Mobilt bredband

Snabblänkar
Kontantkort & Abonemang

Kontantkort eller mobil abonemang