Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/24/159524/operatorer.se/public_html/index.php on line 9 Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /storage/content/24/159524/operatorer.se/public_html/index.php on line 241 Söker du Gratis Mobil?

Erbjudande
just nu!

De bästa erbjudandena!
Flera erbjudanden till dig som söker gratis mobil eller billiga abonnemang Ansök

Gratis Mobil

Skaffa riktigt billigt mobilabonnemang utan bindning med My Beat!

Söker du ett billigt mobilabonnemang med mycket data? Är du också trött på att binda upp dig på krångliga abonnemang som kostar mer än de smakar? Vi med! Full 4G hastighet och toppklass täckning med Telenor-nätet. Ingen bindningstid och full flexibilitet!

Just nu får du 50% rabatt i 2 mån!

Skaffa riktigt billigt mobilabonnemang utan bindning med My Beat!

Sony Mobile Xperia XZs Halebop

Med Xperia XZs kan du äntligen spela in video i superslowmotion och det finns fotografering som är redo att ta bilder innan du är. En perfekt telefon som passar dig som tar mycket bilder och har krav på resultatet.

Sony Mobile Xperia XZs Halebop

iPhone 6 från Halebop

iPhone 6 är Apples nya mobil som inte bara ärstörre, den är även tunnare än tidigare modeller. Den är mer kraftfull iPhonen men trots det drar iPhone6 mindre energi.

Du kan få iPhone6 från Halebop med flera olika abonnemang:

Halebop Rubbet 12, 18 eller 24 månader

  • 600 samtal hur långa som helst
  • 6000 SMS/MMS till hela jorden
  • 3 GB surf med 4G-stöd

iPhone 6 från Halebop

Nya iPhone 6

iPhone 6 är inte bara betydligt större, den är även betydligt bättre på alla sätt och vis. Större och tunnare än dess föregångare. Iphone 6 är även kraftfullare, men förvånansvärt strömsnål.

Nya iPhone 6

Storfavoriten iPhone 5s

Storfavoriten iPhone 5s med avancerad teknik och enkla iOS7 i en stilren design som passar dig gammal som ung! iPhone 5s har en 4-tums HD-skärm med otrolig skärpa och är utrustad med en snabb A7 64bit-processor. Den har även den häftiga Touch ID samt 4G-stöd.

Vi rekommenderar 3 och deras mest populära abonnemang 3Total med hela 5GB data att surfa med. Du får själv välja mellan 16GB, 32BG eller 64GB. iPhone 5s finns i 3 olika färger: Silver, Rymdgrå eller guld

Levereras normalt inom 3 dagar!

Storfavoriten iPhone 5s

Iphone 5 från TRE

Apple själva påstår att Iphone 5 det största som hänt Iphone sedan den lanserades. Iphone 5 är den nya modellem av världens mest sålda mobiltelefoner.

Iphone 5 är mycket snabbare, har en större skärm, är lite tunnare samt lättare än Iphone 4S. Ser vi till det yttre har nu baksidan till klätts i aluminium. Kanterna på frontglaset är slipade för att skapa reflexer och tydliggöra designen.

Hela Iphone 5 ger en stabil och lite lyxig känsla. Det är ingen konkurrent som kunnat visa upp en mobiltelefon med samma känsla. Nya Iphone 5 har stöd för 4g/lte vilket är bra. Dock har de svenska operatörerna inte sändare på 1800-bandet som Iphone 5 har stöd för. Iphone 5 har snabbare wifi än föregångaren. Det är vanligt att lyckas komma upp i hela 40 Mbs i hemmanätverket med Iphone 5.

Iphone 5 från TRE

Samsung Galaxy SIII

Samsung Galaxy SIII är mobilen med en kamera som levererar. Mobiltelefonen Samsung Galaxy SIII har HD Super AMOLED 4,8 tums skärm och 8-megapixelkamera vilket gör Samsung Galaxy SIII perfekt för fantastiska foto- och filmupplevelser. Kameran i Samsung Galaxy SIII är designad för ett liv i fart och kan ta upp till 20 bilder i ett svep och hela 3,3 bilder per sekund. En fantastisk mobilkamera som gör Samsung Galaxy SIII till en av de bästa mobiltelefonerna på marknaden. Samsung Galaxy SIII tillåter dig att surfa snabbt i hastigheter upp till hela 21 Mbit/s. Perfekt när du vill streama film och musik i din mobil. För att få ut mesta möjliga av din Samsung Galaxy SIII rekommenderar vi därför abonnemangen 3Surf Max eller 3Total. Då surfar du obegränsat i vårt prisbelönta snabba 3G-nät. Väljer du 3Surf Max ingår hela 10 GB/mån. Överstiger du den datamängd som ingår kan du ändå fortsätta surfa utan extra kostnad, men med en något lägre hastighet. Lika mycket data ingår i 3Total, men då får du också 3000 SMS/MMS och 3000 samtalsminuter. Allt för att du ska kunna njuta av Samsung Galaxy SIII funktioner fullt ut.

Samsung Galaxy SIII

iPhone 4

En av de saker som är nytt med den senaste versionen av iPhone är en bättre skärm med högre upplösning än på till exempel föregångaren Iphone 3. Den nya iPhonen visar fyra gånger så många pixlar på samma yta som föregångarna i iPhonefamiljen.

Enligt Steve Jobs på Apple gör den förbättrade skärmen på iPhone 4 bland annat att applikationerna ser bättre ut, och telefonens operativsystem gör automatiskt så att text och annat visas i betydligt högre upplösning.

Den senaste Apple-luren (iPhone 4) är 9,3 millimeter tjock, vilket innebär att den är 24 procent tunnare än tidigare versioner. Trots det har batteritiden förbättrats.

Luren utrustas också med en ny kamera, med bland annat fem megapixlar, 5X digital zoom och LED-blixt. Kameran kan också filma i HD. Det kommer också att bli lättare att ringa video-samtal.

Kort sagt är iPhone 4 en ny favorit!

iPhone 4

iPhone 3GS 16 GB från Apple

iPhone 3GS 16 GB från Apple är årets hitills hetaste mobiltelefon. De främsta förbättringarna med iPhone 3GS är en bättre kamera, kompass och bättre prestanda. Det är samma design på iPhone 3GS som dess föregångare, det är innanför skalet skillnaden sitter.

i iPhone 3GS är bäst med TRE som mobiloperatör.

i Väljer du iPhone med 3Pott 399/3Pott 499 ringer, SMS:ar och MMS:ar du för hela beloppet. Dessutom ingår fri surf. Med 3Pott 399 ingår 5 GB/mån med hastighet upp till 6 Mbit/s och med 3Pott 499 ingår 10 GB/mån med hastighet upp till 6 Mbit/s, vid 24 mån bindning. Efter förbrukad datamängd är surfhastigheten upp till 200 Kbit/s.

Nu finns även nya iPhone 4 ute!

iPhone 3GS 16 GB från Apple

Iphone 3G 8GB

Tack vare nya coola OS 3.0 har iPhone 3G 8 GB nu fått ett kraftigt lyft med över etthundra nya funktioner som t ex efterlängtade klipp-och-klistra samt MMS. Precis som andra mobiltelefoner i iPhone- familjen erbjuder iPhone 3G 8 GB samma fantastiska widescreen-iPod och banbryt- ande internetenhet. iPhonefamiljens mobil- telefoner kännetecknas även av elegant fasad och slimmad greppvänlig design som gör att de ligger perfekt balanserade i alla hän- der. Att nämna är även mobiltelefonernas enorma underhållningsutbud som enkelt utökas med någon av App Stores tiotusentals applikationer. * 3,5-tums Multi-Touch-skärm * Fantastisk iPod * GPS och 3G-teknik * 8 GB inbyggt minne

Iphone 3G 8GB

SonyEricsson T707

SonyEricsson T707 är en mycket vacker, lekfull designmobil med väldigt imponerande ljuseffekter. Just denna mobilen säljs endast hos 3 så passa på att teckna ett av sommarens allra hetaste mobilabonnemnag.

Mobilen T707 har bland annat imponerande ljuseffekter, Facebook och Youtube integration. SonyEricsson T707 kan även skyta med en 3,2 megapixelkamera samt Turbo3G som gör att du kan surfa trådlöst med din mobil.

Väljer du SonyEricsson T707 på finns det flera olika billiga mobilabonnemang som 3Pott 199 i 24 månader, 3Pott 299, 399, 499, både 18 och 24 månaders bindning ingår fri surf under hela bindningstiden.

SonyEricsson T707

Iphone från Telenor

Nu är det inte längre bara Telia som erbjuder Iphone. Succén från Apple, Iphone finns nu även att köpa från Telenor. Du kan välja flera olika abonnemang till din Iphone. Som vanligt när det handlar om Iphone är det höga kostnader inblandade. Bindningstiden när man köper Iphone med Telenor är 24 månader. Vill man dock ha en IPhone så vill man.

Iphone från Telenor

Samsung TouchWiz från specialerbjudande!

Samsung TouchWiz är en 2,8” touchscreen telefon med en 5 megapixelkamera. Andra spännande funktioner är ansiktsigenkänning 4x digital zoom.

Just nu kan du få denna telefon med 3 månaders helt fri mobil surfning.

Till varje Samsung TouchWiz medföljer: Stereo Headset
Samsung Standard USB-kabel
Samsung Standardbatteri
Samsung 880mAh Laddare
Samsung Standard QuickStart-guide
Användarguide & CD-Rom

Samsung TouchWiz från specialerbjudande!

SonyEricsson C905 för 0 kr från 3

Just nu kan du få SonyEricsson C905, världens första mobil med GPS och 8,1 megapixelkamera. Om du passar på just nu får du desutom 3 månaders fri mobil surf (3Mobil Surf Turbo) inom Sverige gäller vid teckning av valfritt 3Abonnemang.

SonyEricsson C905 är utrustad med en grym kamera, vad sägs om 8.1 Megapixelkamera, 16 x digital zoom, Autofocus, Xenon blixt och bildstabilisator? Desutom finns det Inbyggd GPS, FM-radio med RDS, Bluetooth-stereo, PlayNow och Track-ID musikigenkänning. Även mediaspelare för musik (MP3, AAC, Midi m.fl.) och video (MPEG4), MMS och Turbo 3G.

SonyEricsson C905 för 0 kr från 3

Ring gratis med Gratis Mobil

Just nu erbjuder TRE en SonyEricsson W595 Walkman®-mobil med 3,2 megapixelkamera helt gratis, desutom Ingen anslutningsavgift. Du betalar endast 99 kr per månad för denna telefon och du ringer för hela summan!

Detta är ett erbjudande för Alla hjärtansdag och givetvis finns telefonen i rosa.

Ring gratis med Gratis Mobil

Kanonerbjudande på Sony Ericsson W760i

Kanonerbjudande på Sony Ericsson W890i

Just nu har Telia ett grymt erbjudande för dig som är intresserad av Sony Ericsson W890i. Sony Ericsson W890i är en Walkman telefon med Mp3spelare, 3,2 megapixelkamera med inbyggd FM radio och just nu kan du få den för endast 1 kr.

Detta är även en mycket bra musikspelare

Kanonerbjudande på Sony Ericsson W760i

3Vänner mobilabonnemang

Just 3Vänner mobilabonnemang passar speciellt dig som ringer mycket till nära och kära, både familj och vänner. Du ringer helt gratis inom 3s nät och till fasta telefoner. Det är inte heller dyrt att ringa till andra nät med 3Vänner mobilabonnemang, endast 69 öre per minut.

Med 3Vänner mobilabonnemang skickar du även gratis SMS och MMS inom 3s nät. Bindningstiden för 3Vänner mobilabonnemang är antingen 18 eller 24 månader.

3Vänner mobilabonnemang kostar endast 69 kr/månad. Det finns även många nya mobiler att välja till för 3Vänner mobilabonnemang. Du kan välja mellan gratis mobil eller betala extra för en lite vassare modell. Du bestämmer!

3Vänner mobilabonnemang

Mobilt Bredband
Tips mobilt bredband

Mobilt bredband

Snabblänkar
Kontantkort & Abonemang

Kontantkort eller mobil abonemang