Erbjudande
just nu!

Mobilabonnemang med fastpris utan bindningstid
Välj hur mycket samtal och meddelanden du behöver Ansök

Erbjudanden för kontantkort och mobilabonnemang

Nya Iphone 7 från Halebob

Apple iPhone 7 32GB: iPhone 7 förbättrar kraftigt de viktigaste delarna av iPhonen, iPhone 7 har helt nytt kamerasystem, bättre prestanda prestandan och batteritiden är längre än någonsin på en iPhone. Den har imponerande stereohögtalare, och den klaraste och mest färgrika iPhone-skärmen någonsin. Den tål stänk och vatten. Det här är iPhone 7.

Nya Iphone 7 från Halebob

Samsung Galaxy S7 32GB

Dne härliga vattentåliga Galaxy S7 från Samsung har inga problem att hänga med i vardagen. Den klarar allt från ösregn och fotosessions i dåligt ljus, till flera dagar utan laddning och mängder av sparad information utan problem. Bring it on bara! En perfekt telefon för dig!

Samsung Galaxy S7 32GB

iPhone 5s. Spara 1200 kr.

Nu sänker Tre priset och dubblar surfen för iPhone 5s 16GB med 3Total 2+2GB i 24 månader 2+2GB surf* & obegränsat med samtal/SMS Fri aktivering på tre.se - spara 250 kr. Beställ idg!

iPhone 5s. Spara 1200 kr.

Trippel-SIM från Vimla

Den kanske främsta anledningen till att välja Vimla är nog att våra nuvarande medlemmar verkligen gillar Vimla. Bättre anledning finns väl inte att byta över?

Sätt ihop ditt abonnemang efter dina förutsättningar! Trippel-SIM är marknadens nyaste och smartaste SIM-kort. Det innehåller tre olika SIM-kortsstorlekar: Standard/Mini-, Micro- och Nano-SIM. På så sätt kan du vara säker på att alltid ha rätt typ av SIM-kort till den mobil du tänker använda.

Trippel-SIM från Vimla

Studentabonnemang mobiltelefon fr.

Två månader halva priset!

Sunt förnuft och schyssta villkor

I abonnemanget ingår obegränsat med samtal, SMS och MMS till alla operatörer. Du väljer bara den mängd surf som passar dig bäst. Inga anslutningsavgifter eller öppningsavgifter och bäst av allt inga bindningstider. Fria samtal, SMS & MMS
Mer surf för pengarna
Inga bindningstider
Behåll ditt nummer

Studentabonnemang mobiltelefon fr.

Mobilt Bredband
Tips mobilt bredband

Mobilt bredband

Snabblänkar
Kontantkort & Abonemang

Kontantkort eller mobil abonemang